Σελίδες

10 Απρ 2012

Μαρμελάδα Φράουλα

Υλικά :
3 κεσεδάκια φράουλες 
900 gr ζάχαρη
1/2 ποτήρι νερό
2 κσ σιρόπι τριαντάφυλλο 


Εκτέλεση :

Κόβουμε τις φράουλες σε κομματάκια και τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου 20 λεπτά,μέχρι να δέσει. Αποσύρουμε, αφήνουμε να κρυώσει και την τοποθετούμε στα βαζάκια μας. Η δόση αυτή μας βγάζει περίπου 2.5 kg μαρμελάδα.