Από Ιωάννα Παπαδημητρίου
Υλικά:
320 gr τρούφα
320 gr μπισκότα Μιράντα
320 gr ζάχαρη άχνη
320 gr καρυδόψιχα
1 βιτάμ (πλάκα)
2-3 κουτ. σούπας κακάο
2-3 κουτ. σούπας ποτό
1-2 βανίλιες
Υλικά:
320 gr τρούφα
320 gr μπισκότα Μιράντα
320 gr ζάχαρη άχνη
320 gr καρυδόψιχα
1 βιτάμ (πλάκα)
2-3 κουτ. σούπας κακάο
2-3 κουτ. σούπας ποτό
1-2 βανίλιες
Σημείωση: Όταν σχηματίσετε τις μπάλες από ζύμη βρέξτε τα χέρια σας με νερό ώστε να βρεχτούν λίγο και οι μπάλες. Μετά ρίξτε τες στην τρούφα, είναι ο μόνος τρόπος να κολλήσει πάνω τους.