Από Ανναστέλλα Λαζάρου.
Το ντιπ γιαουρτιού, βγαίνει σε διάφορες παραλλαγές.
Η αγαπημένη μου είναι η εξής:
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (εγώ χρησιμοποιώ 2%)
1/3 φακελακι κρεμμυδόσουπα σε σκόνη (knorr, maggie, κλπ.)
Aν θέλετε έξτρα μπαχαρικά, (δεν ειναι απαραίτητα)
το ανακατεύετε και το αφήνετε περίπου μισή ώρα στο ψυγείο για να φουσκώσει το κρεμμύδι και να μην σας πέσει βαρύ.
Άλλη παραλλαγή είναι με σούπα λαχανικών σε σκόνη.
Σε ένα κεσεδακι γιαουρτι στραγγιστό, βάζετε πάλι περίπου 1/3 του φακέλλου. Προσθέστε και μία κουταλιά μέλι, λίγη μουστάρδα και λίγο κάρυ. Ανακατέψτε κι είναι έτοιμο για "βούτες".
Τα ντιπ μπορείτε να τα συνοδέψετε με φρέσκα λαχανικά όπως καρότα, κουνουπίδι, μπρόκολο, ωμά πάντα. Βέβαια, αν δεν έχετε πρόβλημα να αμαρτήσετε, ιδανικός συνδυασμός είναι με τσιπς κάθε είδους!!!!!! Ταιριάζει τέλεια παγωμένη σαγκριά για ποτό.