ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο φύλλο κρούστας (αν βρείτε το "χωριάτικο", που έχει 6 χοντρά φύλλα στη συσκευασία, γίνεται ακόμα καλύτερη)
3-4 αυγά400 γρ φέτα
100 γρ. κεφαλοτύρι (ή άλλο κίτρινο τυρί ή κασέρι κλπ)
λίγο πιπέρι
ελαιόλαδο (για το ράντισμα των φύλλων μόνο)
σουσάμι (από πάνω)
____________
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ.
Απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί, στρώνουμε τη_γέμιση και σκεπάζουμε.
Κόβουμε σε κομάτια, ραντίζουμε με λίγο ελειόλαδο και μετά με λίγο νερό (περίπου ένα φλυτζάνι του τσαγιού) για να μη μας στεγνώσει απότομα η πίτα. Ρίχνουμε από πάνω το σουσάμι.
Ψήνουμε στους 170-180 βαθμούς για μία περίπου ώρα.
(c) icarus