Υλικά
· 2 αυγά
· 1 φλυτζ. τσαγιού γάλα (light κατά προτίμηση)
· 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη (ή φρουκτόζη)
· 2 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι φαριν-απ
· 1 βανίλια
· βούτυρο για το τηγάνι
Εκτέλεση
1. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνει χυλός.
2. Βάζουμε αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και ρίχνουμε ένα κομματάκι βούτυρο και μόλις λιώσει γυρνάμε το τηγάνι να βουτυρωθεί όλη η επιφάνειά του.
3. Ρίχνουμε 4-5 κουταλιές από το μείγμα. Ψήνονται γρήγορα γι αυτό δεν ρίχνουμε πολλές για να τις προλαβαίνουμε. Μόλις πάρουν χρώμα από τη μια τις γυρνάμε κι από την άλλη.
4. Σερβίρουμε με μέλι και κανέλλα.