ΥΛΙΚΑ:
250 γρμ. Μπισκότα Digestive
750γρ. Τυρί κρέμα (Philadelphia)
300γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
125γρ. Βιτάμ λιωμένο
200γρ. Ζάχαρη
4 Αυγά
1 1/2 βανίλια
ξύσμα 1 λεμονιού
2 κ.σ. Αλεύρι
Μαρμελάδα βύσσινο
Βύσσινο κονσέρβα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βούτυρο και τα απλώνουμε σε στρογγυλή φόρμα με τσέρκι (που ανοίγει).
Πιέζουμε με τα δάχτυλα να στρώσει παντού στη βάση αλλά να σηκωθεί και γύρω γύρω.
Τοποθετούμε για μισή ώρα τη φόρμα με τα στρωμμένα μπισκότα στο ψυγείο.
Εντωμεταξύ, χτυπάμε με το μίξερ το τυρί με τα αυγά και τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε στη βάση το μείγμα.
Ψήνουμε μία με μιάμιση ώρα στους 140 βαθμούς Κελσίου.
Σβήνουμε τον φούρνο αλλά αφήνουμε το cheesecake με ανοιχτή πόρτα για 4 ώρες.
Πρώτα θα φουσκώσει και μετα θα "πέσει". Μην ανησυχείσετε.
Το βαζουμε στο ψυγείο για ενα βράδυ.
Την επόμενη μέρα, γαρνίρουμε, αλείφοντας πρώτα με λίγη μαρμελάδα και στη συνέχεια βάζοντας το βύσσινο, το οποίο έχουμε πρώτα στραγγίξει και πασπαλίσει με άχνη ώστε να κολλάει. Βαζουμε και λίγη μαρμελάδα πάνω από το βύσσινο, ώστε να "δέσουν" μεταξύ τους.